O NAMA Vaš pouzdan partner

Praktik Tools se pozicionirao kao vodeća marka u hobi i poluprofesionalnom segmentu. Kontinuiranim razvojem, novim modelima i korištenjem novih tehnologija u segmentu alata, našim korisnicima omogućujemo velik izbor za sve njihove projekte.

PROGRAM SE DIJELI U 5 KATEGORIJA:

Električni aparati

Veliki izbor ručnog električnog, akumulatorskog, zračnog i benzinskog alata za sve vrste i namjene u izradi vaših projekata. Visoke performanse i kvaliteta osiguravaju brzu i jednostavnu primjenu te garantiraju uspješno dovršenje svakog vašeg projekta.

Vrt

Uređenje vrta za svakog vlasnika predstavlja opuštanje i uživanje. Svi naši vrtni alati svojom kvalitetom, snagom i ergonomskim dizajnom doprinijet će ispunjenju vašeg kompletnog zadovoljstva. Velik izbor kosilica i trimera te ostalog vrtnog asortimana omogućit će vam da svoje zamisli oblikujete u zelenu oazu: brzo i jednostavno.

Voda

Pošto je voda izvor života i vrlo važna, u našem programu za vodu pronađite odgovarajući izbor uređaja, bez obzira radi li se o navodnjavanju ili zalijevanju, dopremi vode ili odvodnjavanju. Svojim visokim učinkom i radnim performansama nezaobilazan su izbor kada je voda u pitanju.

Pribor

Kompletan izbor kvalitetnog pribora za sve alate. Pribor je važan segment i potreba svakog korisnika i neizostavna nadopuna alata. Velikom raznovrsnošću u asortimanu osigurajte si kvalitetnu izvedbu ili finu završnu obradu vaših projekata.

Ručni alati

Najraširenija potreba kod svakog posla u hobi i poluprofesionalnom segmentu je korištenje/upotreba ručnog alata. Naša ponuda i širok izbor osigurat će da svaki korisnik pronađe pravi alat za svoj posao u tom segmentu. Svi naši ručni alati izrađeni su od kvalitetnog materijala s posebnim naglaskom na ergonomiju kako bi naši korisnici obavili sve poslove lako i precizno. Kvaliteta i dugotrajnost u eksploatacijskom razdoblju osigurava potpuno zadovoljstvo naših kupaca.

Bez obzira radi li se o jednostavnim ili složenim projektima, Praktik Tools alati su idealno rješenje za vas.

Naša misija

Naša misija je pružiti korisnicima kvalitetan alat po konkurentnim cijenama s fokusom na kontinuirano poboljšavanje naše palete postojećeg asortimana proizvoda i razvoj novih koji prate tržišne trendove s osnovnim ciljem: zadovoljiti potrebe naših kupaca.

Praktik Tools alati konstantnim unapređenjem programa pokrivaju potrebe svih hobi i poluprofesionalnih korisnika pa tako i onih koji intenzivnije koriste alat u obavljanju svakodnevnih poslova. Nude kvalitetu i pouzdanost u obavljanju poslova prateći povoljan omjer uloženog i dobivenog za svakog korisnika sa značajkama:

  • kvaliteta, izdržljivost i pouzdanost
  • jedinstven i moderan dizajn i pakiranje
  • konkurentne cijene
  • jednostavnost rukovanja
  • sposobnost za obavljanje svih projekata
  • napredne funkcije
  • ergonomski dizajn